Stålkonstruktioner

Vi tillverkar stålkonstruktioner och svetsad balk till prefab-och byggindustrin i Sverige

Kontakta oss »

Vi erbjuder även kvalificerade tjänster inom byggnadssmide och utför även mindre servicearbeten och kan vara behjälpliga med montage. Vi har stora lokaler med en modern maskinpark och egna fordon för olika behov.

Plåtar, Tekla & plasma

Under 2012 investerade vi i en automatiserad såg och borrstation för att kunna möta de nya tillverkningskraven och stärka vår position i branschen. Vi har även en plasmaskärstation som hanterar filer från Tekla för att skära ut utrustning till stålkonstruktioner. Exempelvis ändplåtar, livplåtar etcetera.

Exempel på lite olika valsade stålprofiler:

Valsade stålprofiler från vår egen smidesverkstad

Tillverkning, service och montage av stålkonstruktioner

Forssells Smide erbjuder fullservice, där vi tar hand om samtliga viktiga delar – från offertbearbetning, tillverkning till montering. Vår kompetenta och erfarna personal utför smidesarbeten med stor precision, där stålkonstruktionen har hög kvalitet. Tack vare automatiserade funktioner i smidesverkstaden säkerställs likformighet på stålkonstruktionerna.

Kundanpassade stålprofiler

Vi lyssnar på dina önskemål och kundanpassar stålprofilerna. Genom skräddarsydda lösningar, så kan vi få fram flexibla och optimala resultat. Vi garanterar snabba leveranser av rätt produkter.

CE-märkt stål – en trygg kvalitetsgaranti

Vi är mycket stolta över att vara bland de första smidesföretagen i Sverige som är CE-märkta, vilket är en produktmärkning i EU och EES-området. Med denna märkning garanteras produkten uppfylla grundläggande krav på säkerhet, hälsa och miljö etcetera. För att få en CE-märkning krävs att företaget lever upp till de höga krav som ställs. Man behöver ha kompetens och rutiner för tillverkning, konstruktion och dimensionering av stålbyggnader.