Vi dimensionerar HSQ-balkar i Örebro

Söker ni någon som kan erbjuda dimensionerade HSQ-balkar av absolut toppkvalitet? Välkommen till oss på Forssells Smide! Vi tar med oss en bred kompetens och lång erfarenhet när vi levererar hattbalkar till er verksamhet i Örebro.

Smidig dimensionering av hattbalkar

Genom vårt eget framtagna dimensioneringsprogram och projektering kan vi hjälpa er med både hattbalkar, liksom andra svetsade balkar. Vi utlovar en kostnadseffektiv tillverkning, med rätt förutsättningar för att ni ska få ett så smidigt montage som möjligt.

För dimensionering i Örebro: Kontakta oss!

Dimensionering för optimal bärighet

Tack vare dimensionering av hattbalkar kan hållfastheten och nedböjningen fastställas för en bärande bjälklagsbalk. Utifrån era egna lastförutsättningar utför våra konstruktörer en dimensionering som ger en bärande balk med absolut bästa resultat.

Snabb leverans? Det har vi också!

Örebros snabbaste dimensionering?

Vi erbjuder givetvis skräddarsydda lösningar för att ni som kund ska få en riktigt smidig dimensionering. Balkarna tillverkas enligt vårt FPC-system i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom processen. Systemet är uppbyggt enligt kraven i SS-EN1090.

Svetsmaskinens specifikationer

Svetsmaskinen består av fyra MAG-svetsaggregat som förs fram av en åkvagn, där stålet kontinuerligt svetsas med ca 0,5 m/min.

Svetsmaskinen har följande kapacitet:

  • Maxhöjd 1800 mm
  • Maxbredd 1000 mm
  • Maxlängd 18000 mm

Så behöver ni dimensionering av bärande balk – kontakta oss, så hjälper vi er!

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.