Vi dimensionerar din HSQ-balk i Norrköping

Om ni värdesätter hög kvalitet, snabb leverans och kostnadseffektiv tillverkning av skräddarsydda HSQ-balkar i Norrköping, då är ni varmt välkomna till oss på Forssells Smide. Vår långa erfarenhet får ni på köpet.

Hattbalkar med optimal montering

HSQ-balk, som även kallas FSB-balk, är en skräddarsydd hattbalk för byggindustrin. Då vi har ett eget framtaget dimensioneringsprogram och projektering, kan vi erbjuda hattbalkar, liksom andra svetsade balkar, till en kostnadseffektiv tillverkning. Vi ger er rätt förutsättningar för en smidig montering.

Dimensionering ger bäst bärighet

Genom dimensionering fastställs hattbalkarnas hållfasthet och nedböjning för en bärande bjälklagsbalk. Utifrån era lastförutsättningar utför våra konstruktörer en dimensionering som ger er en bärande balk med absolut bäst resultat.

Norrköpings mest flexibla dimensionering?

Forssells Smide erbjuder kundanpassade lösningar för att ni ska få den smidigaste dimensioneringen. Balkarna tillverkas enligt vårt FPC-system i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom processen. Systemet är uppbyggt enligt kraven i SS-EN1090.

Vår svetsmaskin

Svetsmaskinen består av fyra MAG-svetsaggregat som förs fram av en åkvagn, där stålet kontinuerligt svetsas med ca 0,5 m/min.

Svetsmaskinen har följande kapacitet:

  • Maxhöjd 1800 mm
  • Maxbredd 1000 mm
  • Maxlängd 18000 mm

Så behöver ni dimensionering av bärande balk – kontakta oss, så hjälper vi er!