Vi dimensionerar din HSQ-balk i Kiruna

Söker du hattbalk till din verksamhet i Kiruna? Välkommen till oss på Forssells Smide! Vi lyssnar på dina behov och önskemål, och skräddarsyr balkar för snabb leverans till Kiruna.

All stålproduktion sker förstås enligt kraven i SS-EN1090.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Dimensionering av hattbalk i eget program

Tack vare dimensionering av hattbalkar kan hållfastheten och nedböjningen fastställas för en bärande bjälklagsbalk. Med hjälp av dina lastförutsättningar utför vi dimensioneringen i ett program som vi själva har utvecklat – så att du får en bärande balk med absolut bästa resultat. Givetvis ger vi dig även rätt förutsättningar för en smidig montering i Kiruna.

Varför välja Forssells?

  • Hög kvalitet och kompetent personal
  • Innovativa lösningar
  • Familjeföretag som varit i branschen sedan 1957
  • Stöd och rådgivning genom hela processen

Ett tryggt val för hattbalk i Kiruna

Forssells är ett naturligt val för hattbalk i Kiruna. Tack vare automatiserade funktioner i smidesverkstaden säkerställs toleranser på stålprofilerna. Resultatet? Snabb leverans av bärande balk som lever upp till branschens kvalitetskrav.

Förutom att vi bjuder på lång erfarenhet och stor kunskap, får du komplett service  som innefattar offert, konstruktion, ritning, produktion och leverans. Allt för att våra kunder ska bli nöjda och få lösningar som präglas av marknadsledande kvalitet.

Forssells kraftfulla svetsmaskin har fyra MAG-svetsaggregat

Svetsmaskinen består av fyra MAG-svetsaggregat som förs fram av en åkvagn, där stålet kontinuerligt svetsas med ca 0,5 m/min.

Svetsmaskinen har följande kapacitet:

  • Maxhöjd 1800 mm
  • Maxbredd 1000 mm
  • Maxlängd 18000 mm

När du behöver hattbalk i Kiruna – kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.