Vi dimensionerar din HSQ-balk i Karlstad

Behöver du HSQ-balk till din verksamhet i Karlstad? Forssells Smide har många års erfarenhet av att leverera förstklassiga hattbalkar, där vår kompetens och erfarenhet följer med på köpet. Vi tillverkar och levererar balkar till hela Sverige!

Hör av dig till oss redan idag!

Hattbalk med snabb leverans till Karlstad

Med oss på Forssells Smide får du fullservice av hattbalk med snabb leverans till Karlstad. Vi utför smidesarbeten med stor precision där stålkonstruktionen håller hög kvalitet. Vi lyssnar på dina önskemål och kundanpassar stålprofilerna för ett optimalt resultat – så att du blir 100 % nöjd.

HSQ-balkar med smidig montering

Med vårt eget framtagna dimensioneringsprogram och projektering erbjuder vi HSQ-balkar, liksom andra svetsade balkar, med en kostnadseffektiv tillverkning. Givetvis får du även rätt förutsättningar för en smidig montering.

Hattbalk i Karlstad som anpassas efter dina behov

Vi har idag en omfattande standardkatalog över hattbalkar som är mycket anpassat efter dig som kund och dina behov. Systemet kan fås i såväl svetsat som skruvat utförande och du kan välja mellan många olika utföranden. Balkarna tillverkas enligt vårt FPC-system i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom processen. Systemet är uppbyggt enligt kraven i SS-EN1090.

Dimensionerna för vår svetsmaskin

Svetsmaskinen består av fyra MAG-svetsaggregat som förs fram av en åkvagn, där stålet kontinuerligt svetsas med ca 0,5 m/min.

Svetsmaskinen har följande kapacitet:

  • Maxhöjd 1800 mm
  • Maxbredd 1000 mm
  • Maxlängd 18000 mm

När du behöver hattbalk i Karlstad – kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.