Vi dimensionerar din HSQ-balk i Jönköping

Beställ dina skräddarsydda HSQ-balkar från oss på Forssells Smide. Våra professionella medarbetare erbjuder en fullservice som innefattar allt från offert och konstruktion till leverans. Så att du får kostnadseffektiv lösning av högkvalitativa hattbalkar – med snabb leverans på köpet.

Välkommen att kontakta oss!

Vi hjälper dig med dimensioneringen av dina hattbalkar

Med hjälp av vårt eget framtagna dimensioneringsprogram och projektering  hjälper vi dig att dimensionera HSQ-balkar och andra svetsade balkar. Givetvis får du även rätt förutsättningar för en smidig montering av våra balkar till din verksamhet i Jönköping.

Dimensionering för optimal bärighet

Tack vare dimensionering av HSQ-balkar kan hållfastheten och nedböjningen fastställas för en bärande bjälklagsbalk. Utifrån dina lastförutsättningar utför våra erfarna konstruktörer en dimensionering som ger en bärande balk med absolut bästa resultat.

Rätt val för hattbalk i Jönköping

När du söker hattbalk i Jönköping är Forssells Smide ett naturligt val. Sedan 1957 har vi tillverkat stålkonstruktioner till hela Sverige. Vår långa erfarenhet, tillsammans med kundanpassade lösningar, gör att du får smidig dimensionering och service i toppklass. Balkarna tillverkas enligt vårt FPC-system i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom processen. Systemet är uppbyggt enligt kraven i SS-EN1090.

Svetsmaskin med hög kapacitet

Svetsmaskinen består av fyra MAG-svetsaggregat som förs fram av en åkvagn, där stålet kontinuerligt svetsas med ca 0,5 m/min.

Svetsmaskinen har följande kapacitet:

  • Maxhöjd 1800 mm
  • Maxbredd 1000 mm
  • Maxlängd 18000 mm

När du behöver hattbalk i Jönköping – hör av dig till oss så hjälper vi dig!