Vi dimensionerar din HSQ-balk i Gävle

Söker du dimensionerade HSQ-balkar av absolut toppkvalitet? Välkommen till oss på Forssells Smide! Vi levererar skräddarsydda hattbalkar till din verksamhet i Gävle. På köpet får du bred kompetens och lång erfarenhet – det gör oss till din stålentreprenad att räkna med.

Hör av dig till oss redan idag, så hjälper vi dig!

Dimensionering av hattbalkar med modern 3D-modellering

Dimensionering är viktigt för att fastställa hållfastheten samt nedböjning hos en bärande bjälklagsbalk. Vi dimensionerar dina hattbalkar i vårt eget framtagna dimensioneringsprogram. Utifrån lastförutsättningar från dig som kund ser våra konstruktörer till att du får bärande balk med bästa möjliga resultat. Givetvis får du även rätt förutsättningar för en smidig montering till Uppsala.

Med Forssells får du flera fördelar:

  • All projektering sker i 3D-modelleringsprogram
  • Mycket kompetent personal
  • Stöd och rådgivning genom hela processen
  • Snabb leverans till hela Sverige

Gävles mest flexibla dimensionering?

Forssells Smide erbjuder kundanpassade lösningar för att du ska få den smidigaste dimensioneringen. Med oss får du alltid en fullservice som innefattar offert, konstruktion, ritning, produktion och leverans; så att du som kund får dimensionering och leverans med hög flexibilitet. Balkarna tillverkas enligt vårt FPC-system i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom processen – allt enligt kraven i SS-EN1090.

Kraftfull svetsmaskin med fyra MAG-svetsaggregat

Vår svetsmaskin består av fyra MAG-svetsaggregat som förs fram av en åkvagn, där balken kontinuerligt svetsas med ca 0,5 m/min.

Svetsmaskinen har följande kapacitet:

  • Maxhöjd 1800 mm
  • Maxbredd 1000 mm
  • Maxlängd 18000 mm

När du behöver dimensionering av HSQ-balk i Gävle – kontakta oss så hjälper vi er!

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.