Vi dimensionerar din HSQ-balk i Eskilstuna

Om ni letar efter någon som kan dimensionera era HSQ-balkar med snabb leverans i Eskilstuna, då har ni kommit rätt. Vi erbjuder skräddarsydda, dimensionerade hattbalkar i toppklass. Välkommen till oss på Forssells Smide!

Hattbalkar med smidig montering

Med vårt eget framtagna dimensioneringsprogram och projektering erbjuder vi hattbalkar, liksom andra svetsade balkar, med en kostnadseffektiv tillverkning. Givetvis får ni även rätt förutsättningar för en smidig montering.

För dimensionering i Eskilstuna: Kontakta oss!

Dimensionering för rätt bärighet

Dimensionering gör att hattbalkens hållfasthet och nedböjning för en bärande bjälklagsbalk kan fastställas. Utifrån era lastförutsättningar utför våra konstruktörer en dimensionering som ger en bärande balk med absolut bäst resultat.

Eskilstunas mest flexibla dimensionering?

Forssells Smide erbjuder skräddarsydda lösningar för att ni som kund ska få den smidigaste dimensioneringen. Balkarna tillverkas enligt vårt FPC-system i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom processen. Systemet är uppbyggt enligt kraven i SS-EN1090.

Svetsmaskinens kapacitet

Svetsmaskinen består av fyra MAG-svetsaggregat som förs fram av en åkvagn, där stålet kontinuerligt svetsas med ca 0,5 m/min.

Svetsmaskinen har följande kapacitet:

  • Maxhöjd 1800 mm
  • Maxbredd 1000 mm
  • Maxlängd 18000 mm

Så behöver ni dimensionering av bärande balk – kontakta oss, så hjälper vi er!

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.