Vi dimensionerar din HSQ-balk i Borlänge

Söker du HSQ-balk i Borlänge? Vi på Forssells Smide levererar förstklassiga hattbalkar till din verksamhet. Sedan 1957 har vi dimensionerat och tillverkat balkar och stålkonstruktioner till Sveriges byggindustrier. Ett bevis på att du får hög kompetens, snabb leverans och service i toppklass.

Välkommen att kontakta oss!

3D-modellering och snabb leverans av hattbalkar till Borlänge

HSQ-balk är en skräddarsydd hattbalk för byggindustrin. Med hjälp av vårt eget framtagna dimensioneringsprogram och projektering hjälper vi dig att dimensionera hattbalkar för produktion och snabb leverans till Borlänge. Givetvis får du även rätt förutsättningar för en smidig montering till din verksamhet.

Hattbalkarna tillverkas i en toppmodern maskinpark

Tack vare dimensionering av hattbalkar kan hållfastheten och nedböjningen fastställas för en bärande bjälklagsbalk. Utifrån dina lastförutsättningar utför våra erfarna konstruktörer en dimensionering som ger en bärande balk med absolut bästa resultat.  Vi har en toppmodern maskinpark för att möta moderna tillverkningskrav och tillämpar avancerade tillverkningsmetoder.

Skräddarsydda lösningar för HSQ-balk i Borlänge

Med Forssells får du skräddarsydda lösningar där dina önskemål är i fokus. Vår ambition är att vara marknadsledande genom att erbjuda hög kompetens, kvalitet, service och innovationer. Vår kompetenta personal utför smidesarbeten med stor precision där stålkonstruktionen håller hög kvalitet. Tack vare automatiserade funktioner i smidesverkstaden säkerställs toleranser på hattbalken. Du får kundanpassade stålprofiler för ett optimalt resultat – och snabba leveranser av rätt produkter.

Svetsmaskinens kapacitet

Vår svetsmaskin består av fyra MAG-svetsaggregat som förs fram av en åkvagn, där balken kontinuerligt svetsas med ca 0,5 m/min.

Svetsmaskinen har följande kapacitet:

  • Maxhöjd 1800 mm
  • Maxbredd 1000 mm
  • Maxlängd 18000 mm

När du behöver dimensionering av HSQ-balk i Borlänge – kontakta oss så hjälper vi er!

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.