Tillverkning av stålkonstruktioner i Stockholm

Forssells Smide har en modern maskinpark i Stockholm där bland annat stålkonstruktioner tillverkas. Vi sätter dina önskemål i centrum och erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar till byggindustrin i Sverige. Balkarna tillverkas med avancerade metoder där kompatibilitet ständigt optimeras. Forssells Smide grundades 1957 och vi har en gedigen erfarenhet och kompetens. Framåtanda och innovativa lösningar är vårt motto och du som kund kan alltid lita på att få förstklassiga produkter levererade snabbt och smidigt. Forssells Smide i Stockholm är din stålentreprenad och byggnadssmed att räkna med och vi erbjuder alltid den bästa servicen.
Kontakta oss »

Bärande stålkonstruktioner i Stockholm, Sverige

Vår ambition är att bli marknadsledande inom byggnadssmide och stålkonstruktioner i Sverige. Genom att alltid leverera stålkonstruktioner av högsta kvalitet, utveckla nya lösningar och tillämpa suverän service når vi kundernas förväntningar och mer därtill. Forssells Smide erbjuder helhetslösningar, där vi tar hand om hela processen från bearbetning av offert, tillverkning, konstruktion, leverans och montering. Du slipper bekymra dig om att bland in fler parter och sparar både tid, pengar och problem. Oss hittar du i Stockholm och du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Vi ligger i framkant inom stålkonstruktion

Redan 2007 började vi använda oss av 3D-projektering, vilket ökat både produktionstakten och kvaliteten. Idag används så gott som alla nyggnadsprojekt i 3D. Stålbalkarna används framförallt till bärande konstruktioner. Tack vare att balkarna svetsas i ett och samma förlopp, så kan vi säkerställa likformighet och hög standard. Vi har en stor och effektiv produktion med flexibla möjligheter som lever upp till specifika krav. Stålkonstruktionerna på Forssells Smide är CE-märkta och svetsmaskinen där balkarna tillverkas, kontrolleras av FPC-systemet där EN 1090-kraven följs.

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15