Tillverkning av stålbroar i Stockholm

Är du i behov av brokonstruktioner? Forssells Smide är en smidesverkstad i Stockholm, som tillverkar bland annat brokonstruktioner i stål. Med en verksamhet som grundades 1957, så har vi erhållit stor erfarenhet och kompetens och erbjuder alltid förstklassig service till våra kunder samt snabba leveranser. Vi är certifierade ända upp till högsta utförandeklass som är EXC4. Brokonstruktionerna är CE-märkta och svetsmaskinerna kontrolleras av FPC-systemet där EN 1090-kraven följs. Balkarna tillverkas med avancerade metoder där de blir likformiga med optimal kompatibilitet.

Brokonstruktioner i stål av högsta kvalitet

Forssells Smide är en smidesverkstad i Stockholm med många års erfarenhet och stor kompetens inom svetsad balk och brokonstruktioner. Vi utvecklar ständigt nya flexibla lösningar. Med en helhetsservice erbjuder vi allt från bearbetning av offert till tillverkning, leverans och montering. Du slipper anlita flera olika parter som tar hand om byggprojektet – vi sköter allt, vilket gör det enklare, snabbare och billigare. Balkarna svetsas samman i en och samma process där de blir likformade, hållbara och säkra. Våra certifierade stålarbetare tillverkar endast CE-balkar, som är säkra och pålitliga.

Kontakta oss för tillverkning av stålbroar

Vi erbjuder alltid snabba leveranser och förstklassig service till alla våra kunder där dina önskemål står i centrum. I vår stora och effektiva produktion och flexibilitet skräddarsyr vi den balk du behöver. Välkommen att kontakta oss om du om du har frågor kring tillverkning av stålbroar.