Svetsade profiler i Sverige

1957 grundades Forssells Smide i Stockholm och vi har därför många års erfarenhet inom bland annat svetsade profiler. Vi har en toppmodern maskinpark med en hög produktionskapacitet.

Vår kompetenta och erfarna personal är certifierade och erbjuder alltid bästa service och högkvalitativa produkter till byggindustrin i Sverige.

Svetsade profiler – när standardprofilerna för balk inte räcker till

Tack vare våra flexibla och innovativa lösningar så kan vi skräddarsy de svetsade profilerna efter dina önskemål. Profilerna tillverkas med avancerade metoder, vilket leder till att vi ständigt kan optimera dess kompatibilitet. Forssells Smide i Stockholm skapar ideligen nya lösningar för att du ska få det du önskar. Vi erbjuder helhetslösningar och tar hand om hela processen från bearbetning av offert till ritning, tillverkning, konstruktion och montering – allt för att göra det enkelt och smidigt vid beställning av svetsade profiler. Forssells Smide håller hus i Stockholm – välkommen att kontakta oss här.

Speciellt framtagna balkar för prefab- och byggindustrin

På Forssells Smide i Stockholm tillverkas balkar för prefab- och byggindustrin i vår egna moderna verkstad. Med hög takt på produktionen kan vi garantera att du får dina balkar och svetsade profiler levererade snabbt och effektivt. Tack vare att vi svetsar samman balkarna i ett och samma förlopp, så blir de likformiga och av hög standard och lever upp till dagens höga krav. De svetsade profilerna på Forssells Smide är CE-märkta och svetsmaskinen där balkarna tillverkas kontrolleras av FPC-systemet där EN 1090-kraven följs.