Svetsade profiler av hög kvalitet

Svetsade profiler används när standardprofilerna inte är optimala för det aktuella bygget. Forssells Smide är en erfaren aktör som funnits i Stockholm sedan starten 1957, ett tredje generationens familjeföretag som bland annat tillverkar svetsade profiler för byggindustrin.

Med den erfarenhet och kompetens vi besitter är vi ett tryggt val för dig som kund. Du kan vara säker på att din svetsade profil tillverkas av kvalificerad personal om du kontakter Forssells Smide i Stockholm.

Speciellt framtagna hattbalkar samt svetsad bjälklagsbalk

Om ditt bygge behöver svetsade profiler är Forssells Smide i Stockholm rätt val. Vi ställer höga krav på kompetens, och därför är alla våra svetsare certifierade. Därmed producerar vi CE-märkta svetsade profiler. Vi fäster stor vikt vid att vara flexibla och tillmötesgå alla våra kunders olika behov.

Därför har vi tagit fram FSB-balken (Forssells svetsade balk), som är speciellt framtagna hattbalkar för byggnadsindustrin. Den skräddarsyr vi utifrån varje enskild kunds önskemål och behov. Vi erbjuder även mycket bra lösningar av svetsad bjälklagsbalk. Kontakta oss så hjälper vi dig.

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15