Svetsad balk i Malmö

Forssells Smide erbjuder svetsad balk med snabba leveranser till Malmö. Vi har i flera generationer dimensionerat och tillverkat skräddarsydda, svetsade balkar till Sveriges Prefab- och byggindustrier. En effektiv och certifierad stålproduktion, kombinerad med flexibla lösningar gör att du får svetsade balkar med optimerad kompabilitet.

Förstklassig balksvetsning & snabb leverans till Malmö

När du söker svetsad balk i Malmö är Forssells ett naturligt val. Vår stålproduktion uppfyller kraven för SS-EN1090, där balkarna produceras i en FPC-kontrollerad svetsmaskin.

Vi kan erbjuda dimensionering och projektering i egen regi, och även åta oss komplicerade och speciella stålkonstruktioner av alla slag. Det gör att du får innovativa lösningar som präglas av hög kompetens, service och kvalitet – och inte minst snabba leveranser till hela Sverige. Det ska vara lätt att vara kund hos oss på Forssells!

Vi levererar flera typer av svetsad balk till Malmö

Vår engagerade personal lyssnar på dina önskemål för att du ska få svetsad balk av bästa kvalitet i Malmö. FSB-Balken är ett samlingsnamn för våra svetsade balkar som vi kan tillverka i princip såsom kunden vill ha den, eller som konstruktionen kräver. Vi kan leverera t.ex. traditionell HSQ-balk, Lådbalkar, I-balk, H-Balk, U-Balk eller C-balk. Även traversbanebalkar, kranbanebalkar och andra profiler. Det är bara fantasin som sätter gränser vid projektering.

Välkommen att kontakta oss!