Svetsad balk i Göteborg

Forssells Smide tillhandahåller ett brett sortiment av svetsad balk för kunder i Göteborg och hela Sverige. Vi har 60 års erfarenhet av balk- och stålkonstruktion, och kan även erbjuda projektering och dimensionering av svetsad balk. En toppmodern maskinpark och avancerade tillverkningsmetoder gör att du får marknadsledande kvalitet och snabba leveranser.

Vår kompetenta personal utför smidesarbeten med stor precision där stålkonstruktionen håller hög kvalitet. Tack vare automatiserade funktioner i smidesverkstaden säkerställs toleranser och passform på stålkonstruktionerna.

Ett stort sortiment av svetsad balk i Göteborg

Med oss får du fullservice av svetsad balk i Göteborg, som innefattar alla delar från offert och konstruktion, till produktion och leverans. All tillverkning sker enligt de krav som SS-EN1090 ställer. Du kan läsa mer här om våra olika svetsade balkar.

FSB-balken – vår egen svetsade balk för leverans till Göteborg

FSB-balken står för Forssells Svetsade Balk, vår egen hattbalk för dig som söker svetsad balk i Göteborg. Första versionerna av våra FSB-balkar presenterades för marknaden i mitten på 90-talet. Under åren har stora förändringar och förbättringar gjorts på balkarna, sedan dess har de fortsatt att utvecklats till att vara välkända och omtyckta produkter inom byggsektorn och våra kunder. Detta delvis genom att vi har egen dimensionering med eget framtaget dimensioneringsprogram och projektering i Tekla, för kostnadseffektiv tillverkning och smidigt montage.

Med FSB-balken slipper man underliggande balkar som stjäl utrymme för våningshöjden, vilket ger ekonomiska och miljövänliga fördelar. Vi kan dimensionera balken för de flesta bjälklag, och också utrusta den med dubb för att få samverkan med bjälklaget. FSB-balken används i olika typer av bjälklag som bärande upplag för HDF (håldäck), RD-plattor (homogena betongplattor), TT-kassetter, TRP (kvarsittande form) och platsgjutna bjälklag men även trä-bjälklag.

Vill du veta mer om vår FSB-balk eller har du andra frågor? Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.