Stomtillverkning i Stockholm

Forssells Smide i Stockholm har en toppmodern maskinpark med möjlighet att ha en stor produktionskapacitet av bland annat stålstommar. Vår engagerade och kompetenta personal erbjuder alltid förstklassig service och den högsta kvaliteten på stommarna.

Med certifierat byggnadssmide levererar vi stålstommar till byggindustrin i Sverige. Även mindre servicearbeten och montage kan vi hjälpa till med och vi kan åta oss de mest komplicerade stomtillverkningsprojekten. Dina önskemål sätts i centrum och vi erbjuder alltid skräddarsydda och flexibla lösningar. Våra tillverkningsmetoder är avancerade och därmed kan vi hela tiden optimera stomtillverkningens kompatibilitet. Forssells Smide grundades 1957 och vi har genom åren samlat på oss stor erfarenhet och kompetens inom stomtillverkning. Forssells Smide i Stockholm är din stålentreprenad och byggnadssmed att räkna med och vi erbjuder alltid förstklassig service oavsett vart du bor i Sverige.

Certifierad stomtillverkare i Stockholm, Sverige

Vi utvecklar ständigt nya lösningar och levererar alltid stålstommar av hög kvalitet som lever upp till dina förväntningar. Hela processen sköts av oss på Forssells Smide – allt från bearbetning av offert till ritning, tillverkning, konstruktion och montering. Det blir enkelt och smidigt att använda oss som leverantör av stommar. Forssells Smide håller hus i Stockholm, välkommen att kontakta oss.

Stomtillverkning i vår egen verkstad

Forssells Smide har i verkstaden en hög produktionstakt av stålstommar. Vi ser till att du får säkra stommar som håller för ändamålet. Allt svetsas i ett och samma förlopp och därmed blir stommarna likformiga och av hög standard. I verkstaden har vi möjlighet att använda oss av avancerade tillverkningsmetoder som lever upp till dagens moderna krav. Stomtillverkningen på Forssells Smide är CE-märkta och svetsmaskinen där balkarna tillverkas kontrolleras av FPC-systemet där EN 1090-kraven följs.

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.