Stålstomme i Umeå

Forssells Smide tillverkar och levererar stålstommar till Umeå. Vi sköter dimensionering och produktion i egen verkstad i Huddinge för alla slags byggnadsprojekt, broar och kranbanor. 

Med oss får du flera fördelar:

  • 60 års erfarenhet av helhetslösningar inom stål
  • Stålstommar av knivskarp kvalitet 
  • Stöd och rådgivning genom hela processen
  • Snabba leveranser

Stålstommar i Umeå – moderna systemlösningar

Vi levererar stålstommar till Umeå av bland annat handelsstål som HEA, KKR, VKR och IPE balkar, och självklart våra svetsade balkar (t.ex. HSQ, FSB). Tack vare moderna systemlösningar och lätthanterliga komponenter får du optimerade stålstommar som är enkla att montera. För att spara tid och pengar vid montage kan vi även dimensionera och projektera dina stålstommar i Tekla (BIM). Läs mer om våra stålstommar här.

Rostskyddsklass och certifieringar

Vår vanligaste ytbehandling är ett montage- och transportskydd som är 25 – 40 my grundfärg på en blästrad yta sa2½. Vår standardfärg är en epoxibaserad färg som är är välbeprövad och har bra rostskyddsegenskaper. Vi kan även erbjuda ett miljövänligare alternativ med alkydmodifierade färger.

Vad gäller certifieringar arbetar vi enligt kraven i EN 1090-1, EN1090-2 & EN ISO 3834-2. Det ger en trygghet för våra kunder. Mer om vilka utbildningar och licenser vår personal har kan du hitta här.

Stålstommar från Forssells Smide – ett tryggt val

I 60 år har vi levererat stål och balk till Sveriges byggindustrier. När du söker stålstomme i Umeå kan du därför vara säker på att du får stålstommar av marknadsledande kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Välkommen!

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.