Stålstomme i Skellefteå

Vi löser dina stålstommar i Skellefteå! Forssells Smide är ett familjeföretag som har levererat stålstommar till Sveriges prefab och byggindustrier i över 60 år. Välkommen att kontakta oss!

Fördelar med Fsmide:

  • kostnadseffektiva helhetslösningar
  • stålstommar av knivskarp kvalitet
  • flexibel produktion efter dina önskemål
  • CE-märkt stål
  • snabba leveranser.

Smidig dimensionering av stålstommar till Skellefteå

Hör av dig till oss när du söker stålstommar i Skellefteå. Vi lyssnar på dina önskemål och behov och ger dig rådgivning genom hela processen – från projektering och tillverkning till montagelösningar av stålstommarna. Våra konstruktörer kan hjälpa till med smidig dimensionering och projektering i Tekla (BIM) för att underlätta vid montage. 

I egen verkstad tillverkar vi bland annat stålstommar av handelsstål som HEA, VKR, KKR och IPE balkar, och självklart våra svetsade balkar (t.ex. HSQ, FSB). Vi arbetar enligt kraven i EN 1090-1, EN1090-2 & EN ISO 3834-2.

Stålstommar med hög prestanda och konkurrenskraftigt pris

Hos oss kan du lita på att du får stålstommar och stålbalkar med hög prestanda till konkurrenskraftiga priser. På köpet får du gedigen kompetens och engagerad personal. Vi erbjuder även kvalificerade tjänster inom byggnadssmide och utför mindre servicearbeten. 

Varmt välkommen när du söker stålstommar i Skellefteå!