Stålstomme i Örnsköldsvik

Söker du stålstomme i Örnsköldsvik? Välkommen till Forssells Smide! Vi projekterar, tillverkar och levererar stålstommar för alla typer av byggnadsprojekt. På köpet får du snabb leverans och flexibla lösningar.

Forsells Smide i korthet:

  • Helhetsservice – från projektering till montering
  • Familjeföretag med över 65 år i branschen
  • Flexibel, högkvalitativ produktion efter dina önskemål
  • CE-märkt stål
  • Våra medarbetare besitter en mycket hög kompetens
  • Modern maskinpark

Stålstommar i Örnsköldsvik av handelsstål och svetsad balk

När du söker stålstommar i Örnsköldsvik har du kommit rätt. Vi har stor kunskap inom stålkonstruktioner för broar, kranbanor och olika typer av byggnadsprojekt. I egen verkstad tillverkar vi bland annat stålstommar av handelsstål som HEA, VKR, KKR och IPE balkar, och självklart våra svetsade balkar (t.ex. HSQ, FSB). Läs mer om våra stålstommar här. 

Sveriges bästa service inom stål?

Låt oss ta hand om samtliga viktiga delar – från beredning och tillverkning till montagelösningar av stålstommar. Vi kan även hjälpa dig med dimensionering och projektering i Tekla (BIM), för att spara tid och pengar vid montage av den färdiga stålstommen. Vad gäller certifieringar arbetar vi enligt kraven i EN 1090-1, EN1090-2 & EN ISO 3834-2. Det ger en trygghet för våra kunder. Mer om vilka utbildningar och licenser vår personal har kan du hitta här.

Varmt välkommen till Forssells Smide när du har behov av stålstommar i Örnsköldsvik!