Stålkonstruktioner Stockholm

Redan 1957 startade vi familjeföretaget Forssells Smide i Stockholm. Sen dess har vi tillverkat och levererat stålkonstruktioner till Prefab- och byggnadsindustrin.

Vi ställer höga krav på oss själva att alltid leverera av högsta kvalitet. Därför är alla våra svetsare certifierade enligt SS EN 287. Utöver det är fördelen för dig som kund att vi lägger stor vikt vid att alltid leverera i tid, samt att vi inom företaget har all kompetens för att erbjuda helhetslösningar för stålkonstruktioner. Från projektering med egen offertdimensionering, till färdig produkt.

Bärande stålkonstruktioner i Stockholm

Vi är certifierade leverantörer av bärande stålkonstruktioner i Stockholm. Därmed kan vi leverera CE-märkta bärande stålkonstruktioner enligt EN 1090-1 och 1090-2.

Bättre stålkonstruktioner

Anledningen till att vi har kunnat finnas här i Stockholm under så lång tid, är för att vi alltid lyckas ligga i framkant av tillverkning av stålkonstruktioner. Det är för att vi tror att det alltid finns ett bättre sätt att göra saker på. Och vår verksamhet utvecklas därmed hela tiden, i takt med att branschen och våra kunder utvecklas.

Vi tror att bättre lösningar för stålkonstruktioner tas fram genom konstant förnyelse, för att möta våra kunders behov. Kontakta Forssells Smide i Stockholm för kvalificerad tillverkning och leverans av stålkonstruktioner.

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15