Stålkonstruktioner i Stockholm

Söker du stålkonstruktioner i Stockholm? Vi på Forssells Smide har lång erfarenhet av skräddarsydda stålkonstruktioner och balkar, och tillämpar avancerade tillverkningsmetoder för att möta kundernas behov.

Kontakta oss så tar vi hand om alla viktiga delar – från offert och tillverkning till leverans. Vår kompetenta personal lyssnar på dina önskemål och kundanpassar stålprofilerna, så att du får stålprodukter av riktigt fin kvalitet.

Smidig projektering av stålprodukter i Tekla

Vi modellerar stålkonstruktioner i Tekla, som genererar tillverkningsritningar och styrfiler till våra maskiner. Vi har en plasmaskärstation som läser in styrfilerna för att skära ut utrustning till stålkomponenterna, och en kap- och borr-station som kapar, borrar, gängar och märker profilerna direkt utifrån 3D-modellen. 3D-modelleringen gör att vi kan leverera exakta modeller och nya flexibla lösningar till våra kunder.

Varför välja Forssells?

  • Högkvalitativa stålprodukter och tjänster
  • Familjeföretag sedan 1957
  • Stöd och rådgivning genom hela processen
  • Leveranser till hela Stockholm

Snabb leverans av stålkonstruktioner till Stockholm

Förutom att vi erbjuder kundanpassade lösningar får du snabb leverans av stålkonstruktioner till Stockholm. Stålkonstruktionen tillverkas enligt vårt FPC-system. Om det krävs svetsade balkar istället för valsade så svetsas dessa i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom hela processen. Systemet uppfyller kraven i SS-EN1090.

Svetsmaskin där stålet svetsas med ca 0,5 m/min

Vår svetsmaskin består av fyra MAG-svetsaggregat som förs fram av en åkvagn, där balken kontinuerligt svetsas med ca 0,5 m/min.

Svetsmaskinen har följande kapacitet:

  • Maxhöjd 1800 mm
  • Maxbredd 1000 mm
  • Maxlängd 18000 mm

Med Forssells Smide är du garanterad säkra produkter. Vår ambition är att vara marknadsledande med innovativa lösningar, hög kompetens, kvalitet och service.

Välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig.