Stålkonstruktioner i Norrköping

Söker du stålkonstruktioner i Norrköping? Forssells Smide levererar snabbt kundanpassade stålprofiler till din verksamhet.

Sedan 1957 har vi tillverkat högkvalitativa stålkonstruktioner till prefab- och byggindustrin i Sverige. Det gör oss till en trygg leverantör där du får flexibla lösningar och rådgivning under hela processen.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Smidig projektering av stålprodukter i Tekla

Vi modellerar stålkonstruktioner i Tekla, som genererar tillverkningsritningar och styrfiler till våra maskiner. Vi har en plasmaskärstation som läser in styrfilerna för att skära ut utrustning till stålkomponenterna, och en kap- och borr-station som kapar, borrar, gängar och märker profilerna direkt utifrån 3D-modellen.

Med Forssells får du flera fördelar

  • Hög kompetens & service
  • Familjeföretag sedan 1957
  • Stålprodukter av högsta kvalitet
  • Snabba leveranser

Vi kundanpassar dina stålkonstruktioner i Norrköping

3D-modellering gör att vi kan leverera exakta modeller och nya flexibla lösningar. Du får kundanpassade stålprofiler, där vi även kan vara behjälpliga med montage och byggnadssmide. En modern maskinpark och egna fordon för olika behov gör att vi har stor kapacitet att hjälpa till med just dina stålkonstruktioner.

Stålkonstruktionen tillverkas enligt vårt FPC-system. Om det krävs svetsade balkar istället för valsade så svetsas dessa i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom hela processen. Systemet uppfyller kraven i SS-EN1090.

Vi tar hand om alla viktiga delar – från offert och tillverkning till leverans. Välkommen att höra av dig till oss!