Stålkonstruktioner i Malmö

När du söker stålkonstruktioner i Malmö är Forssells ett givet val. Skräddarsydda stållösningar, en modern maskinpark och snabb leverans gör att vi har fått många nöjda kunder.

Välkommen att kontakta oss!

Flexibla lösningar inom stål sedan 1957

Forssells Smide har tillverkat och levererat stål och balk sedan 1957. Vi lyssnar på dina önskemål och kundanpassar stålprofilerna efter dina behov. Våra kunniga smeder erbjuder en fullservice som innefattar offert, konstruktion, ritning, produktion, leverans och montering – allt för att du ska få stålkonstruktioner av marknadsledande kvalitet.

Varför anlita oss?

  • Snabb leverans till hela Sverige
  • Högkvalitativa stålprodukter
  • 3D-modellering som möjliggör flexibla lösningar
  • Hög kompetens och service genom hela processen

Smidig projektering av stålprodukter i Tekla

Våra skickliga konstruktörer modellerar dina stålkonstruktioner i Tekla, som genererar tillverkningsritningar och styrfiler till våra maskiner. Vår moderna plasmaskärstation läser sedan in styrfilerna för att skära ut utrustning till stålkomponenterna, och en kap- och borr-station kapar, borrar, gängar och märker profilerna utifrån 3D-modellen. Resultatet är knivskarpt kvalitetsstål enligt dina förutsättningar – redo att levereras till din verksamhet i Malmö.

Stålkonstruktioner i Malmö – produktion som uppfyller kraven i SS-EN1090

Förutom kundanpassade lösningar får du snabb leverans av stålkonstruktioner till Malmö. Om det krävs svetsade balkar istället för valsade så svetsas dessa i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom hela processen. Vår produktion uppfyller förstås kraven i SS-EN1090. Dessutom är vi bland de första stålleverantörerna i Sverige att erbjuda CE-märkt stål.

Kontakta oss så tar vi hand om alla viktiga delar – från offert och tillverkning till leverans.

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.