Stålkonstruktioner i Jönköping

Forssells är ett naturligt val när du söker stålkonstruktioner i Jönköping. Snabb leverans och kundanpassade lösningar gör dig garanterat nöjd.

Sedan 1957 har vi tillverkat och levererat stålkonstruktioner och balkar till Sveriges byggindustrier. Du får hög kompetens, en ultramodern maskinpark och rådgivning genom hela processen.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Smidig projektering av stålprodukter i Tekla

Våra erfarna konstruktörer modellerar stålkonstruktioner i Tekla, som genererar tillverkningsritningar och styrfiler till våra maskiner. Vi har en plasmaskärstation som läser in styrfilerna för att skära ut utrustning till stålkomponenterna, och en kap- och borr-station som kapar, borrar, gängar och märker profilerna direkt utifrån 3D-modellen. 3D-modelleringen gör att vi kan leverera exakta modeller och nya flexibla lösningar till våra kunder.

Varför välja Forssells?

  • Snabba leveranser
  • Över 60 års erfarenhet
  • Hög nivå på kvalitet och service
  • Stöd och rådgivning genom hela processen

Kundanpassade stålkonstruktioner i Jönköping

Vi tar hand om alla viktiga delar – från offert och tillverkning till leverans. Vår skickliga personal lyssnar på dina önskemål och kundanpassar stålprofilerna, så att du får stålprodukter av riktigt fin kvalitet. Om det krävs svetsade balkar istället för valsade så svetsas dessa i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom hela processen. Systemet uppfyller kraven i SS-EN1090.

Välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.