Stålkonstruktioner i Göteborg

Forssells Smide står för kvalitet och snabb leverans. Vi skräddarsyr stålkonstruktioner till Göteborg, där du får den senaste tekniken och personal med lång erfarenhet.

Vi är ett starkt familjeföretag som har levererat stål och balk till Sveriges byggindustrier sedan 1957. Det gör oss till ett tryggt val för dina stålprodukter!

Innovativ projektering av stålkonstruktioner i Tekla

Vår ambition är att vara marknadsledande med innovativa lösningar och hög kompetens. Därför projekterar vi dina stålkonstruktioner i Tekla, som genererar tillverkningsritningar och styrfiler till vår kraftfulla plastmaskärstation samt kap- och borrstation. Behöver du svetsade balkar istället för valsade? Då svetsar vi dessa i vår egen svetsmaskin. Systemet uppfyller kraven i SS-EN1090.

Varför välja Forssells?

  • Snabba leveranser till hela Sverige
  • Högkvalitativa stålprodukter
  • Expertrådgivning genom hela processen
  • 3D-modellering som möjliggör flexibla lösningar

Kundanpassade stålprofiler och CE-märkt stål

Med Forssells Smide får du kundanpassade stålkonstruktioner och flexibla lösningar, där vi tar hand om allt från offert till montage. Du får snabb leverans av stålkonstruktioner till Göteborg och får dessutom rådgivning genom hela processen.

Vi är mycket stolta över att vara bland de första stålleverantörerna i Sverige som kan erbjuda CE-märkt stål. Det är en trygg kvalitetsgaranti som visar att stålet uppfyller EU:s höga krav på säkerhet, hälsa och miljö.

Förstahandsvalet för stålkonstruktioner i Göteborg

Vänder du dig till oss för stålkonstruktioner i Göteborg så blir du garanterat nöjd. I vår toppmoderna maskinpark tillämpar vi avancerade tillverkningsmetoder. Och tack vare automatiserade funktioner i smidesverkstaden säkerställs likformighet på stålkonstruktionerna.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.