Stålkonstruktioner i Falun

Forssells Smide är rätt val när du söker stålkonstruktioner i Falun. Vi lyssnar på dina önskemål och erbjuder flexibla lösningar och snabba stålleveranser.

Forssells har tillverkat stålprofiler till Sveriges byggindustrier sedan 1957 – ett tryggt bevis på att du får stålkonstruktioner av branschledande kvalitet. På köpet får du hög kompetens och en toppmodern maskinpark.

Välkommen att kontakta oss!

Innovativ projektering av stålprodukter i Tekla

Vi modellerar stålkonstruktioner i Tekla, som genererar tillverkningsritningar och styrfiler till våra maskiner. Vi har en plasmaskärstation som läser in styrfilerna för att skära ut utrustning till stålkomponenterna, och en kap- och borr-station som kapar, borrar, gängar och märker profilerna direkt utifrån 3D-modellen. Egen konstruktionsavdelning och 3D-modellering gör att vi kan leverera exakta modeller och nya innovativa lösningar till våra kunder.

Fördelar med att välja oss:

  • Hög kvalitet och kompetent personal
  • Familjeföretag med över 60 års erfarenhet
  • Rådgivning genom hela processen
  • Snabba leveranser

Kompletta helheltslösningar när du söker stålkonstruktioner i Falun

Vi erbjuder även kvalificerade tjänster inom byggnadssmide, samt utför mindre servicearbeten och kan vara behjälpliga med montage. Du får snabb leverans av stålkonstruktioner till Falun och får dessutom stöd och råd genom hela processen.

Stålkonstruktionen tillverkas enligt vårt FPC-system. Om det krävs svetsade balkar istället för valsade så svetsas dessa i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom hela processen. Systemet uppfyller kraven i SS-EN1090.

Kontakta oss så hjälper vi dig med dina stålkonstruktioner!

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.