Stålbyggare inom konstruktion och svetsad balk i Stockholm

Forssells Smide i Stockholm tillverkar stålkonstruktioner och svetsad balk som är av högsta kvalitet i syfte att ha en bärande funktion i konstruktioner. Tack vare våra flexibla lösningar och avancerade tillverkningsmetoder kan vi ständigt optimera balkarnas kompatibilitet och erbjuda dig en säker produkt.
Kontakta oss »
Våra certifierade stålbyggare inom konstruktion sätter dina önskemål i centrum och tillverkar samtliga produkter i en modern maskinpark.

Anlita en certifierad stålbyggare i Sverige

Forssells Smide har varit verksam sedan 1957 och har genom åren fått en bred erfarenhet och gedigen kompetens inom stålkonstruktioner. Forssells Smide i Stockholm erbjuder CE-märkta stålkonstruktioner och vår svetsmaskin kontrolleras av FPC-systemet där EN 1090-kraven följs. Vårt motto är att ständigt utmana och utveckla oss – allt för att du ska få en säker produkt som är likformad och av hög standard. Stålkonstruktionerna lever upp till dina önskemål och moderna specifika krav. Våra stålbyggare är certifierade och deras stora engagemang, kompetens och erfarenhet leder till att vi ständigt utvecklar innovativa lösningar. Forssells Smide erbjuder dig fullservice där vi tar hand om hela förloppet till färdig montering – allt från offertstadiet, ritning, konstruktion, tillverkning, leverans och montering. Med oss som leverantör är du i trygga händer och får en snabb och effektiv leverans oavsett vart du bor i Sverige.

Stålkonstruktioner och svetsad balk efter era behov och önskemål

Forssells Smide har en stor och effektiv produktion där vi sätter dina önskemål i centrum. Stålkonstruktionerna skräddarsys så som du vill ha det och tack vare att vi svetsar samman balkarna i en automatiserad enhetlig process, så kan vi säkerställa en hög kvalitet och likformighet. Vi levererar de svetsade balkarna och stålkonstruktionerna snabbt och effektivt oavsett var du bor i Sverige, så att bygget av ditt projekt fortlöper i enlighet med din planering. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor om exempelvis stålkonstruktioner eller svetsad balk.

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15