Smidesverkstad Stockholm

Forssells Smide är ett familjeföretag, grundat 1957 som erbjuder kvalificerade tjänster inom byggnadssmide. Vi är en smidesverkstad i Stockholm som tillverkar stålkonstruktioner och svetsad balk av hög kvalitet till Prefab- och byggindustrin.

Kontakta rätt smidesverkstad i Stockholm

Kontakta oss på Forssells Smide om ni behöver en smidesverkstad i Stockholm. Vi har lång erfarenhet, kompetent personal och producerar kvalitetssäkrade produkter. Som kund har du möjlighet att få skräddarsydda lösningar för ditt bygge.

Vi har till exempel FSB-balken – Forssells Svetsade balk, som är en hattbalk för byggnadsindustrin som skräddarsys utifrån varje kunds behov. Det är kundens behov som driver vår verksamhet. Kontakta därför oss om ni behöver en kvalificerad smidesverkstad i Stockholm.

Certifierad leverantör

Det är tryggt för dig som kund att lägga din beställning hos en certifierad smidesverkstad i Stockholm. Och det är viktigt för oss. Det är genom att leverera stål av hög kvalitet i tid som vi gör det bästa för våra kunder. Vi producerar CE-märkta produkter i vår smidesverkstad, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg med att du får produkter av bästa möjliga kvalitet.

När du som kund beställer produkter från en certifierad smidesverkstad garanteras att dina produkter tillverkats av kvalificerad och kompetent personal. Och att vi ställer höga krav på vår produktion, både inom kvalitet och miljö. Vi producerar helt enkelt kvalitet. När ni anlitar en certifierad smidesverkstad slipper ni anlita utomstående sakkunniga för att kontrollera produktionen. Vi är en smidesverkstad att lita på.

En ledande smidesverkstad med erfarenhet

Eftersom vi funnits här i Stockholm så länge, sen 1957, är vi en smidesverkstad med lång erfarenhet och kompetent personal. En kunskap som gör att vi är en smidesverkstad i Stockholm som du som kund kan känna dig trygg med, eftersom vi alltid levererar produkter av högsta kvalitet. I tid. Att leverera stål i tid är viktigt för oss, eftersom det är viktigt för våra kunder och beställare.

I och med att vi har bred kompetens lång erfarenhet inom vår smidesverkstad, så kan vi erbjuda helhetslösningar för dig som kund. Vi gör allt från projektering med egen offertdimensionering till färdig produkt.

En smidesverkstad som utvecklas

Anledningen till att Forssells smidesverkstad funnits i Stockholm så länge är för att vi ständigt utvecklas. Och ligger i framkant av utvecklingen. Som konkurrenskraftig smidesverkstad i Stockholm är det viktigt med ett engagemang i utvecklingsfrågor. Vi tror på att det alltid går att hitta bättre lösningar.

Bättre sätt att driva en smidesverkstad. Och det är så vi tar oss framåt – tillsammans med våra kunder. Det är genom att komma på nya sätt att möta våra kunders behov som utvecklingen drivs, och därför är vi öppna för anpassningar utifrån varje enskild kunds behov. Vi är en smidesverkstad i Stockholm som ligger i framkant.

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15