Smidesverkstad i Stockholm

Är du i behov av säkra stålkonstruktioner och svetsad balk? Forssells Smide är en certifierad smidesverkstad i Stockholm, som tillverkar stålkonstruktioner och svetsad balk av hög kvalitet.

Kontakta oss »

Ända sedan 1957 har vi varit verksamma inom smide och tack vare vår moderna maskinpark och innovativa smeder, så lever våra produkter upp till moderna krav. Vi erbjuder CE-märkta stålkonstruktioner och vår svetsmaskin kontrolleras av FPC-systemet där EN 1090-kraven följs. På Forssells Smide har vi certifierade stålbyggare som anpassar tillverkningen efter dina önskemål. Genom flexibla lösningar och avancerade tillverkningsmetoder optimeras ständigt balkarnas kompatibilitet, vilket underlättar vid monteringen.

Kontakta rätt smidesverkstad i Stockholm, Sverige

Genom åren har vi på Forssells Smide samlat på oss en bred erfarenhet och stor kompetens inom stålkonstruktioner och svetsad balk. Smidesverkstaden i Stockholm genomsyras av förnyelseanda – allt för att ständigt leverera säkra produkter anpassade efter moderna specifika krav. Smedernas kompetens, erfarenhet och engagemang leder till att de ständigt utvecklar nya lösningar. Glöm många inblandade parter och krångel – Forssells Smide sköter hela förloppet, från bearbetning av offert, ritning, tillverkning, leverans och montering.

En smidesverkstad med hög kompetens och hög service

Vi svetsar samman balkarna i en och samma automatisk process, vilket leder till likformighet och hög kvalitet. Forssells Smide har en stor och effektiv produktion med snabba leveranser till alla våra kunder i Sverige. Med hög kompetens och service skräddarsyr vi dina balkar och stålkonstruktioner. Forssells Smide – en certifierad smidesverkstad i Stockholm som skräddarsyr balkar och stålkonstruktioner helt enligt dina önskemål.

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15