Smidesföretag Stockholm

Forssells Smide är ett Familjeföretag, grundat redan 1957. Vi är ett Smidesföretag i Stockholm som tillverkar och levererar stålkonstruktioner och svetsad balk till Prefab- och byggindustrin.

Certifierat smidesföretag i Stockholm

Forssells Smide är ett certifierat smidesföretag i Stockholm. Våra produkter är CE-märkta, så du som kund kan känna dig trygg med att vi levererar produkter av god kvalitet. När du kontaktar ett certifierat smidesföretag för din beställning behöver du inte anlita utomstående sakkunniga för att kontrollera tillverkningen.

Certifieringen garanterar kvalitet i produktionen. Därför bör du kontakta oss, om du vill ha kvalitetsprodukter tillverkade av ett certifierat smidesföretag i Stockholm.

Ett erfaret smidesföretag

Eftersom vi funnits här i Stockholm och i branschen så länge, sen 1957, är vi ett smidesföretag med hög kompetens och stor erfarenhet. Vår kunskap gör att vi är ett smidesföretag att räkna med.

Där du som kund alltid kan förvänta dig hög kvalitet och leverans i tid. Vi är ett smidesföretag i Stockholm som du kan lita på.

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15