Smed inom stålkonstruktion och svetsad balk i Stockholm

Är du i behov av stålkonstruktioner och svetsade balkar tillverkade av professionella smeder? Då är vi din smed i Sverige att räkna med. Forssells Smide tillverkar stålkonstruktioner och svetsade balkar i en toppmodern maskinpark. Balkarnas kompatibilitet optimeras ständigt tack vare våra flexibla lösningar, där vi sätter dina önskemål i centrum. Med avancerade tillverkningsmetoder erbjuder vi dig alltid förstklassiga produkter.

Sveriges mest kompetenta smed inom stålkonstruktion

Ända sedan 1957 har Forssells Smide tillverkat stålkonstruktioner, vilket resulterat i många års erfarenhet. Vi använder toppmoderna maskiner och hela vår verksamhet präglas av innovation – allt för att du ska få den produkt du önskar. Smederna utvecklar ständigt nya lösningar, eftersom de inte räds att utmana och utveckla smidesverksamheten. Tack vare detta engagemang kan vi idag leverera den högsta kvaliteten på produkterna. Med innovativa lösningar, hög kvalitet, service och kompetens är ambitionen att bli marknadsledande inom stålkonstruktioner och svetsad balk. För att dina förväntningar ska bli verklighet ser vi till att sköta hela kedjan till färdig montering, så som bearbetning av offert, ritning, konstruktion, tillverkning, leverans och montering. Du hittar oss i Stockholm, välkommen att kontakta oss här.

CE-märkta stålkonstruktioner från Forssells Smide

Stålkonstruktionerna används framförallt i bärande konstruktioner och vi garanterar den högsta säkerheten på våra produkter. Forssells Smide i Stockholm erbjuder CE-märkta stålkonstruktioner till hela Sverige och vår svetsmaskin kontrolleras av FPC-systemet där EN 1090-kraven följs. Tack vare att balkarna svetsas samman i en enda process, så kan vi säkerställa likformighet och en hög standard. Vi har en hög och effektiv produktion, vilket leder till att du alltid får snabba leveranser. Högkvalitativa stålkonstruktioner som är tillverkade efter detaljerade krav och dina önskemål.

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.