Hattbalk i Malmö

Forssells Smide erbjuder tillverkning och leverans av hattbalkar till Malmö och hela Sverige. Vi har lång erfarenhet av balk- och stålkonstruktioner, och projektering & dimensionering av dessa. All produktion av hattbalkar sker enligt kraven i SS-EN1090, och för att säkerställa kvalitet och toleranser svetsas automatiskt de fyra svetssträngarna i en enda process. 

Hattbalk med snabb leverans till Malmö

Med oss på Forssells Smide får du fullservice av hattbalk med leverans till Malmö, från dimensionering till tillverkning. Vår kompetenta personal utför smidesarbeten med stor precision där stålkonstruktionen håller hög kvalitet. Tack vare automatiserade funktioner i smidesverkstaden säkerställs toleranser på hattbalken. Vi lyssnar på dina önskemål och kundanpassar stålprofilerna för ett optimalt resultat – så att du får snabba leveranser av rätt produkter. 

Vi erbjuder bjälklagsbalk och andra stålbalkar till kunder i Malmö

Vi kan erbjuda ett stort utbud av hattbalk i Malmö, bland annat bjälklagsbalk. Den monteras snabbt och lätt med totalekonomi i fokus. Detta genom att den inte behöver betongfyllas samt kräver mindre stämpning än andras produkter. Hattbalken dimensioneras och optimeras utifrån gällande lastförutsättningar för att hålla nere vikten. Bjälklagsbalkens utförande utgörs av en lådformad balk med upplag för HDF eller andra bjälklagstyper, som består av fyra huvudkomponenter – en underfläns, en överfläns och två livsidor. Den kan även kompletteras med hyllor om man vill flytta upp bjälklaget.

Exempel på olika benämningar på bjälklagsbalkar:

  • FSB-balk
  • HSQ-balk
  • Deltabalk
  • NSB-balk

vår hemsida kan du läsa mer om de olika stålbalkarna. Välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15