Hattbalk i Luleå

Söker du HSQ-balk i Luleå? Låt Forssells Smide leverera förstklassiga hattbalkar till din verksamhet. På köpet får du fullservice genom hela processen och balk som skräddarsys efter dina önskemål.

Sedan 1957 har vi tillverkat balkar och stålkonstruktioner till Sveriges byggindustrier. Ett bevis på att Forssells står för kvalitet på riktigt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Flexibel dimensionering av hattbalkar i eget program

Dimensionering är viktigt för att fastställa hållfasthet och nedböjning hos en bärande bjälklagsbalk. Våra erfarna konstruktörer dimensionerar dina hattbalkar i vårt eget framtagna dimensioneringsprogram. Utifrån era lastförutsättningar ser vi till att du får bärande balk med bästa möjliga resultat. Givetvis ger vi dig även rätt förutsättningar för en smidig montering i Luleå.

Med Forssells får du flera fördelar:

  • All projektering sker i 3D-modelleringsprogram
  • Mycket kunnig personal
  • Stöd och rådgivning genom hela processen
  • Snabb leverans till hela Sverige

Snabb leverans av hattbalk till Luleå

Vi ser till att du får snabb leverans av dina hattbalkar till Luleå. Vi har dessutom en omfattande standardkatalog gällande upplag och montagedetaljer som är mycket anpassat efter dig som kund och dina behov. Systemet kan fås i såväl svetsat som skruvat utförande och du kan välja mellan många olika utföranden. Balkarna tillverkas enligt vårt FPC-system i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom hela processen. Systemet är uppbyggt enligt kraven i SS-EN1090.

Kapaciteten på vår svetsmaskin

Forssells svetsmaskin består av fyra MAG-svetsaggregat som förs fram av en åkvagn, där stålet kontinuerligt svetsas med ca 0,5 m/min. Svetsmaskinen har följande kapacitet:

  • Maxhöjd 1800 mm
  • Maxbredd 1000 mm
  • Maxlängd 18000 mm

Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig med hattbalk i Luleå? Tveka inte att kontakta oss.

 

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.