Hattbalk i Göteborg

Forssells Smide erbjuder dimensionering, tillverkning och leverans av hattbalk till Göteborg. Vi har sedan 1957 tillverkat stålkonstruktioner till Prefab- och byggindustrin – det gör oss till ett naturligt val för hattbalk av högsta kvalitet. Skräddarsydda lösningar och effektiv produktion garanterar kvalitetssäkrade produkter med snabb leverans, där all stålproduktion sker enligt kraven i SS-EN1090. Tveka inte att kontakta oss  om du har frågor.

Förstklassig hattbalksproduktion för snabb leverans till Göteborg

Söker du hattbalk i Göteborg? Vi har ambitionen att vara marknadsledande i hela Sverige. Vi har idag en omfattande standardkatalog gällande upplag och montagedetaljer som är mycket anpassat efter dig som kund och dina behov. Systemet kan fås i såväl svetsat som skruvat utförande och du kan välja mellan många olika utföranden. Tillsammans med en toppmodern maskinpark och innovativ 3D-modellering får du snabba leveranser av säkra hattbalkar.

CE-märkta hattbalkar och trygga certifieringar för våra kunder i Göteborg

Forssells smide var ett av de första smidesföretagen i Sverige att erbjuda CE-märkta hattbalkar med leverans till Göteborg. CE är en produktmärkning i EU- och EES-området som visar att företaget lever upp till höga krav på säkerhet, hälsa och miljö. Vi är också certifierade enligt EN 1090-1, EN 1090-2 i utförandeklasser EXC1, EXC2, EXC3 och EXC4 samt EN ISO 3834-2.

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.