Hattbalk i Göteborg

Forssells Smide erbjuder dimensionering, tillverkning och leverans av hattbalk till Göteborg. Vi har sedan 1957 tillverkat stålkonstruktioner till Prefab- och byggindustrin – det gör oss till ett naturligt val för hattbalk av högsta kvalitet. Skräddarsydda lösningar och effektiv produktion garanterar kvalitetssäkrade produkter med snabb leverans, där all stålproduktion sker enligt kraven i SS-EN1090. Tveka inte att kontakta oss  om du har frågor.

Förstklassig hattbalksproduktion för snabb leverans till Göteborg

Söker du hattbalk i Göteborg? Vi har ambitionen att vara marknadsledande i hela Sverige. Vi har idag en omfattande standardkatalog gällande upplag och montagedetaljer som är mycket anpassat efter dig som kund och dina behov. Systemet kan fås i såväl svetsat som skruvat utförande och du kan välja mellan många olika utföranden. Tillsammans med en toppmodern maskinpark och innovativ 3D-modellering får du snabba leveranser av säkra hattbalkar.

CE-märkta hattbalkar och trygga certifieringar för våra kunder i Göteborg

Forssells smide var ett av de första smidesföretagen i Sverige att erbjuda CE-märkta hattbalkar med leverans till Göteborg. CE är en produktmärkning i EU- och EES-området som visar att företaget lever upp till höga krav på säkerhet, hälsa och miljö. Vi är också certifierade enligt EN 1090-1, EN 1090-2 i utförandeklasser EXC1, EXC2, EXC3 och EXC4 samt EN ISO 3834-2. 

Certifieringarna innebär att du som kund inte behöver anlita utomstående sakkunnig när det gäller kontroll av tillverkningen, och att Forssells Smidesverkstad har rätt förutsättningar för att utföra entreprenaden enligt styrande regelverk. Ett tryggt kvalitetsbevis för våra kunder!
Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss »

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15