Vi dimensionerar din HSQ-balk i Falun

Låt Forssells Smide leverera HSQ-balk till din verksamhet i Falun. Med oss får du skräddarsydda, dimensionerade hattbalkar av högsta kvalitet. I vår toppmoderna maskinpark produceras balkar efter dina önskemål. Resultatet är snabb leverans av hattbalk som uppfyller branschens kvalitetskrav.

Välkommen att kontakta oss!

Hattbalkar i Falun med eget dimensioneringsprogram

Då vi har ett eget framtaget dimensioneringsprogram kan vi erbjuda hattbalkar i Falun med en flexibel och kostnadseffektiv tillverkning. Vi ger dig dessutom rätt förutsättningar för en smidig montering. 

Dimensionering ger bäst bärighet

HSQ-balk, som även kallas FSB-balk, är en skräddarsydd hattbalk för byggindustrin. Genom dimensionering fastställs hattbalkarnas hållfasthet och nedböjning för en bärande bjälklagsbalk. Utifrån era lastförutsättningar utför våra konstruktörer en dimensionering som ger dig en bärande balk med absolut bäst resultat.

Snabb leverans av hattbalk till Falun

Förutom att vi erbjuder kundanpassade lösningar får du snabb leverans av hattbalk till Falun. Balkarna tillverkas enligt vårt FPC-system i vår egen svetsmaskin, där vi får full kontroll genom hela processen. Systemet är uppbyggt enligt kraven i SS-EN1090.

Svetsmaskin där balken svetsas med ca 0,5 m/min

Svetsmaskinen består av fyra MAG-svetsaggregat som förs fram av en åkvagn, där balken kontinuerligt svetsas med ca 0,5 m/min.

Svetsmaskinen har följande kapacitet:

  • Maxhöjd 1800 mm 
  • Maxbredd 1000 mm
  • Maxlängd 18000 mm

När du behöver dimensionering av HSQ-balk i Falun – kontakta oss så hjälper vi er!

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15