Certifierad smed Stockholm

Forssells Smide är en certifierad smed i Stockholm som tillverkar stålkonstruktioner och svetsad balk till Prefab- och byggindustrin. Och vi var bland de första företagen i vår bransch att certifiera oss. Vi ställer höga krav på oss själva och inom produktionen.

Därför är alla våra svetsare certifierade enligt SS EN 287, och vi uppfyller kraven för att vara en SBS-certifierad smed. Utöver det så har vår svetsansvarige ett IWS-certifikat (International Welding Specialist).

Kontakta en certifierad smed i Stockholm

Att anlita en certifierad smed innebär att ni som kunder och beställare inte behöver anlita utomstående sakkunniga för att kontrollera tillverkningen. Certifieringen garanterar att produktionen genomförs korrekt och att produkterna är av hög kvalitet.

Kontakta därför oss om ni vill ha produkter av hög kvalitet, tillverkad av en erfaren certifierad smed i Stockholm.

CE-märkta produkter från en certifierad smed

Som certifierad smed kan vi tillverka CE-märkta produkter enligt EN 1090-1 och EN 1090-2. CE-märkning är ett system för produktmärkning inom EU, och intygar att produkten uppfyller grundläggande krav på hälsa, miljö, säkerhet och kvalitet. Det garanterar att du som köpare får produkter av hög kvalitet, som är tillverkade av en certifierad smed i Stockholm.

Familjeföretaget Forssells Smide grundades i Stockholm 1957. Därmed har vi, förutom att vara en certifierad smed, lång erfarenhet av branschen och stor kunskap. Med vår erfarenhet, kompetens och fokus på kvalitet blir vi ett säkert val när du behöver en certifierad smed i Stockholm.

Vår erfarenhet säger oss att det alltid finns bättre sätt att göra saker på, och det styr vår verksamhet framåt. Genom att ständigt förbättra våra metoder och anpassa oss efter våra kunders önskemål utvecklas vi ständigt. Och därför bör du välja oss när du ska kontakta en smed i Stockholm.

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15