Byggnadssmide Stockholm

Familjeföretaget Forssells Smide har tillverkat och levererat byggsmide av hög kvalitet sedan vi grundandes i Stockholm 1957. Vi tillverkar stålkonstruktioner och svetsad balk till Prefab- och byggindustrin.

Kärnan i vår verksamhet är att alltid leverera byggnadssmide av bästa möjliga kvalitet. Våra certifierade svetsares kompetens gör att vi kan anpassa våra leveranser av byggnadssmide till varje enskild kund, och leverera stål i tid. Ett exempel på vår flexibilitet är FSB – Forssells svetsade balk. En hattbalk för byggnadsindustrin som skräddarsys utifrån varje kunds behov.

Helhetslösningar för byggsmide i Stockholm

Vi har bred kompetens inom företaget. Det gör att vi inom företaget har tillräcklig kompetens för att kunna erbjuda helhetslösningar av byggnadssmide för dig som kund. Vi gör allt från projektering med egen offertdimensionering, till färdig produkt.

Byggnadssmidet slutar aldrig utvecklas

Vi har levererat byggsmide här i Stockholm sedan 1957. Anledningen till att vi funnits så länge är att vi tror att det alltid finns ett bättre sätt att göra saker på, och därmed ständigt utvecklas och kan ligga i framkant inom byggnadssmide.

Branschen, våra kunder och tekniken slutar aldrig utvecklas. Och då måste vi ständigt förnyas. För att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Kontakta oss för tillverkning och leverans av byggnadssmide i Stockholm.

BesöksadressDalhemsvägen 28, 141 46 Huddinge, Stockholm

LeveransadressFörrådsvägen 2, 141 46 Huddinge, Stockholm

Telefon08-774 08 30

ÖppettiderMån-tors 06:30-16:00
Fre 06:30-13:15