Byggnadssmide i Stockholm

Önskar du köpa byggnadssmide, såsom exempelvis stålkonstruktioner? Forssells Smide erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar till byggindustrin i Sverige. Med avancerade tillverkningsmetoder i vår moderna maskinpark i Stockholm tillverkas förstklassiga produkter.

Smidesverkstad i Stockholm med innovativa lösningar

Forssells Smide har ända sedan 1957 tillverkat byggnadssmide och vi har genom åren samlat på oss ovärderliga kunskaper och erfarenheter. I vår toppmoderna verkstad i Stockholm tillverkar vi samtliga produkter, där nya innovationer genomsyrar hela vår verksamhet. Vår engagerade personal strävar alltid efter att nå det bästa resultatet och vi utvecklar ideligen nya lösningar. Forsells Smide är din byggnadssmed och stålentreprenad att räkna med och vi levererar alltid högsta kvalitet.

Byggnadssmide med helhetsservice

Med innovativa lösningar, hög kvalitet, service och kompetens är ambitionen att bli marknadsledande inom bland annat byggnadssmide i Sverige. För att dina förväntningar ska bli verklighet ser vi till att sköta hela kedjan från bearbetning av offert till färdig montering. Här innefattas bland annat ritning, konstruktion, tillverkning, leverans och montering. Du hittar oss i Stockholm och har du några frågor, så är du välkommen att kontakta oss – vi sätter dina önskemål i centrum.

Svetsning och montering av balkar i Stockholm

Forssells Smide erbjuder tjänster inom byggnadssmide i Sverige och i Stockholm kan vi även utföra montering av balkar och balksvetsning. Det är framförallt i bärande konstruktioner som stålbalkarna kommer till användning. Kompatibiliteten för balkarna optimeras ständigt tack vare våra flexibla lösningar. Vår svetsmaskin där balkarna tillverkas, kontrolleras av FPC-systemet där EN 1090-kraven följs. Balkarna svetsas automatiskt i ett och samma förlopp, vilket garanterar hög standard och likformighet. När du beställer stålbalkar från Forssells Smide, så får du dom alltid levererade snabbt och effektivt oavsett var du bor i Sverige. Det är tack vare vår höga och effektiva produktion som gör detta möjligt och dessutom formges varje svets efter specifika krav – allt för att du ska få högkvalitativa stålbalkar enligt dina önskemål.

Kontakta oss för offert

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.